Q's Tips & tricks

Heb je nood aan enkele tips om productiever te zijn op het werk? Of ben je op zoek naar hoe je het best een constructief slechtnieuwsgesprek aanpakt? 
Q Jobs has got your back! 
Wij verzamelen de meest interessante tips & tricks voor jou. Met ons advies in je achterhoofd ben jij weer goed geïnformeerd. 

automechanica

Meer sectoren, meer flexi-mogelijkheden

Vanaf 1 januari 2024 werd het aanbod sectoren waarin werknemers een flexi-job kunnen uitoefenen flink uitgebreid. Kan jouw bedrijf nu ook genieten van deze voordelen?

Vertel mij meer
Blog Q Contractors

Q Contractors: Jouw Oplossing voor Outsourcing en Detachering

Bij Q Contractors focussen we ons op contracting, outsourcing en detachering. We bieden op maat gemaakte oplossingen en stellen ervaren projectmanagers beschikbaar in diverse disciplines, waaronder bouw, infrastructuur, engineering en...

Vertel mij meer
Twee collega's

De 5 meest gestelde vragen over uitzendarbeid

Uitzendarbeid is een vorm van werkgelegenheid die de afgelopen jaren in populariteit is toegenomen. Veel werkgevers maken gebruik van uitzendkrachten om hun personeelsbehoeften te vervullen, terwijl werknemers de mogelijkheid hebben...

Vertel mij meer
mannen-op-stelling

Veiligheid start bij jezelf

Op deze Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het Werk vertellen wij je waar je zelf verantwoordelijk voor bent en wat je kan verwachten van je uitzendkantoor of werkgever.

Vertel mij meer
slechtnieuwsgesprek

4 tips voor een constructief slechtnieuwsgesprek

Als leidinggevende is het brengen van slecht nieuws helaas ook part of the job. Maar hoe voer je een slechtnieuwsgesprek?

Vertel mij meer
man achter laptop

Terug op de koffie of toch liever achter het scherm?

Waar we vroeger fysiek op sollicitatiegesprek gingen, proberen we tegenwoordig onze (potentiële) nieuwe werkgever vooral digitaal te overtuigen. Wat zijn de verschillen tussen een fysiek en online sollicitatiegesprek?

Vertel mij meer
gesprek tussen 2 personen

Hoe ziet een werkdag voor onze recruiters eruit?

Onze recruiters of uitzendconsulenten zoeken elke dag naar de perfecte job voor jou. Maar hoe ziet de job van recruiters eruit? Wat doen zij elke dag?

Vertel mij meer
collega's-vrije-tijd

Inspiratie voor leuke uitjes met jouw collega's in de zomer

In de zomer vertrekken veel collega’s op een welverdiende vakantie, waardoor je werkplek leger aanvoelt. Heb je nood aan Quality time met de collega’s? Organiseer dan een teambuildingactiviteit.

Vertel mij meer
samenwerking

Q Jobs te zien in het programma 'Alle zaken op een rijtje'

Dit weekend is Q Jobs te zien in het programma ‘Alle Zaken op een Rijtje’. In dit programma neemt KanaalZ een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven.

Vertel mij meer