Sectoren

Vraag je je af in welke sectoren wij o.a. actief zijn? Waarin we een uitgebreide expertise hebben of al meerdere jaren ervaring hebben opgedaan? Kom het hier te weten.

Construct

Op zoek naar professionele arbeidskrachten voor de bouwsector? Dan ben je bij Q Jobs aan het juiste adres. Onze oorsprong ligt in de bouw- en technieksector en daar liggen tot op heden nog steeds één van onze specialisaties.  

Wist je dat … 

  • Wij een VCA-gecertificeerd uitzendkantoor zijn? 
  • Al onze bouwconsulenten een VIL-diploma hebben? 
  • Onze expertise in alle kengetallen van PC 124 ligt? 

Technics

Waarom Techniek één van onze specialisaties is? Verschillende collega’s zijn technical recruiters in hart en nieren: zij waren in een vorig leven zelf technicus en hebben de switch gemaakt naar de HR-sector. Vandaag de dag begeleiden zij zelf technische arbeiders in de zoektocht naar een nieuwe job.  

Hoe zij de feeling met de sector blijven behouden? Onze technical recruiters nemen regelmatig deel aan bijscholingen en hands on sessies waar zij zelf aan de slag gaan met verschillende machines.  

Vind het beroep dat bij jou past
HR en opleidingen Q Academy

Office

Kunnen wij jou verder helpen met een organisatorisch talent als administratief bediende? Of ben je eerder op zoek naar commerciële talenten, ingenieurs, werfleiders, projectleiders, accountmanagers, verkopers, product managers …? Ook deze office-talenten kunnen na een geslaagde proefperiode meteen doorstromen naar een vast contract. Succes gegarandeerd!  

Industrie

Zoek jij nieuwe medewerkers die kwaliteit in één oogopslag zien of die snel en efficiënt de machines terug up and running maken? Ook dan zit je bij Q Jobs aan het juiste en kwalitatieve adres.   

Veiligheid

Bij RQ Security ondersteunen we verschillende bedrijven die werken voor de overheid, de luchthaven, op Seveso-sites en grote retailketens. Veiligheid gaat tegenwoordig niet meer enkel over het fysieke aspect, ook de aandacht voor preventie en gezondheid speelt een steeds grotere rol. Kom hier meer te weten over RQ Security.

Logistiek

Heb jij graag dat jouw aanwervingen voor de logistieke sector op wieltjes verlopen? Onze chauffeurs dragen veiligheid hoog in het vaandel, de planners zorgen ervoor dat de verschillende opdrachten moeiteloos in elkaar overlopen en de heftruckchauffeurs zetten alle producten mooi waar ze moeten staan.  

Persoonlijke aanpak

Ook bedrijven uit andere sectoren zijn van harte welkom bij Q Jobs. Wij werken graag op maat voor jouw bedrijf en dankzij onze sterk netwerk, diverse diensten en uitgebreid kantorenaanbod vind je ook bij jou in de buurt een Q-kantoor.

Vind hier jouw dichtstbijzijnde Q-kantoor

Ontdek onze kantoren