Over Q Jobs

Bij Q Jobs, ontstaan als Quality Jobs, zoeken wij naar het juiste talent dat past bij jouw bedrijf. Want talent rendeert dubbel als het goed wordt ingezet.  

Met Q Jobs zijn we actief in verschillende sectoren, zoals o.a. industrie, office, veiligheid en logistiek. 
Maar de sectoren waarin wij ons onderscheiden, zijn construct en technics want vanuit deze 2 sectoren is Q Jobs ook ontstaan. 
Wist je dat verschillende collega’s van Q Jobs gestart zijn als bouw- of techniekarbeider en ondertussen als recruiter in de bouw- en technieksector aan de slag zijn? Zij kennen als het beste de kneepjes van het vak om ook jou verder te helpen. 

Onze naam zegt het al: Qualiteit is de basis voor alles wat we doen. Wij gaan op zoek naar kwalitatieve kandidaten die graag bij jouw bedrijf willen werken. Dankzij onze grondige screening van kandidaten stellen we alleen die kandidaten voor die ons Q-label, Quality-label, meer dan waardig zijn. We doen dit door niet alleen naar kennis te kijken, maar ook naar ambitie en motivatie. Zo krijgen we een volledig beeld van wat de kandidaat al gedaan heeft in zijn of haar loopbaan en wat hij nog graag zou willen bereiken.   

Ons werk stopt niet bij het zoeken naar kandidaten. We nemen de volledige administratie en andere juridische zaken op ons. Denk hierbij aan de contracten, dimona’s, verloning, eindejaarspremie … Q Jobs is jouw totaalpartner voor alles wat met HR te maken heeft. Zo kan jij je focussen op je core business.  

Kantoor Q Jobs

Eén van onze sterktes is dat wij altijd werken met een interimcontract met optie vast: zo weten zowel jij als de werknemer dat we gaan voor een langdurige en duurzame relatie op lange termijn. 

Want voor ons stopt het niet zodra jij die toffe, nieuwe collega/werknemer gevonden hebt. Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers ook kunnen groeien in hun job, zowel horizontaal als verticaal. Hoe we dat doen? Door intensief samen te werken met onze andere diensten en afdelingen:

Benieuwd naar de geschiedenis, cultuur en waarden van Q Jobs?

Ontdek het hier