Geschiedenis, cultuur en waarden

Q Jobs ontstaat in 2003 als interim- en selectiekantoor, met als specialisatie bouw en techniek. 
Tessy Damen, onze oprichtster, stelde vast dat bedrijven nood hadden aan een uitzendkantoor dat gespecialiseerd was in het aanwerven van personeel met een technische achtergrond. Onze recruiters hebben elk hun expertise en vinden daarom ook voor jouw bedrijf de juiste werknemers.  

Wist je trouwens dat verschillende collega’s van Q Jobs gestart zijn als bouw- of techniekarbeider en ondertussen als recruiter in de bouw- en technieksector aan de slag zijn? Zij kennen als het beste de kneepjes van het vak om ook jou verder te helpen.  

Sinds 2003 is Q Jobs stevig blijven groeien: we specialiseerden ons verder in andere sectoren. Ondertussen ontzorgen we ook bedrijven in industrie, office, logistiek, horeca …  

Wist je dat we ondertussen ook het buitenland aan het veroveren zijn?  

  • In 2016 openden we ons eerste kantoor in Nederland, Q Work. Zo kunnen we onze Noorderburen ook ondersteunen in hun zoektocht naar kwalitatief personeel.  
  • In 2019 was Q Jobs Duitsland een feit en openden we onze eerste vestiging.  
  • Q Work Roemenië opende hun eerste kantoor in 2021.  
  • Onze eerste overname was ook in 2021: we voegden Active Personeelsdiensten uit Nederland toe aan onze portefeuille. 

Wat hetzelfde gebleven is tijdens onze groei? Onze specialisatie. We zijn actief in verschillende sectoren, maar de specialisatie blijft voor ons bouw, techniek en knelpuntberoepen. 
Ontdek er alles over in onze Q-sectoren.

geschiedenis-qjobs