Outsourcing & detachering

Q Contractors: jouw oplossing voor outsourcing en detachering  

Q Contractors komt tegemoet aan elke vraag naar contracting, outsourcing en detachering van technische profielen en experts uit alle segmenten van de bouw- en technische sectoren. Onze projectmedewerkers worden ingeschakeld in diverse disciplines zoals, bouw, infra, engineering, productie …  

Zowel projecten als langdurige opdrachten bij klanten worden door Q Contractors gefaciliteerd en gecoördineerd. Zo kan een Projectleider met de nodige relevante ervaring worden ingezet vanaf het drawing board tot aan de oplevering. 

Of je de contractors nu nodig hebt voor het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen of begeleiden van je opdracht: je kan onze specialisten in elke fase van je project inzetten. 

We verzekeren met onze aanpak de continuïteit binnen elke opdracht en ontzorgen onze klant ook qua opleiding, onboarding en administratie. We bieden niet enkel ad hoc oplossingen, maar denken ook conceptueel en proactief mee. 

Outsourcing & detachering
Opleidingen

Continue opleiding door experts 

Onze professionele medewerkers leren levenslang bij dankzij ons eigen opleidingscentrum Q-Academy. De collega’s van Q-Academy hebben ervaring in HR, Safety en Preventie en kunnen zo onze contractors de juiste opleidingen aanbieden. Enkele voorbeelden: VCA, BA4 en BA5, heftruckattest, werken met machines of lasten, werken op hoogte, preventieadviseur niveau 3 … 

Duurzame samenwerking met Q Jobs  

Q Contractors werkt nauw samen met uitzendkantoor Q Jobs. De recruiters van Q Jobs zijn gespecialiseerd in het uitzenden van technische-, logistieke- en bouwprofielen in verschillende sectoren. Zij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats terecht komt. Daarnaast beheert onze afdeling Administratie de volledige administratieve verwerking én payroll van de contractors die bij jou aan het werk zijn. 

Grote flexibiliteit 

Speciale wensen in gedachten voor een samenwerking? Toch liever een aangepaste prijsofferte? Op zoek naar dat extra vleugje flexibiliteit? Q Contractors staat klaar voor jou. Voor elk project gaan we op zoek naar de best passende oplossing, hanteren we op maat gemaakte afspraken en wordt de prijsofferte ten gunste van jouw bedrijf voorgesteld. 

Nood aan een bepaald type voertuig of gespecialiseerde machine om je opdracht uit te voeren? We leggen de sleutels alvast klaar! Wil je een volledig samengesteld pakket met de nodige bouwmaterialen? Ook dat is mogelijk! And last but not least: elke contractor wordt bovendien intensief begeleid door onze HR business partners. 

HR en opleidingen Q Academy

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons nu