vrouw-achter-laptop-kijkt-in-camera

Q Jobs genomineerd voor Trends Gazellen 2023

In 2023 is Q Jobs voor het 2e jaar op rij genomineerd voor de Trends Gazellen 2023 Limburg in de categorie middelgrote ondernemingen! En op 19 april 2023 werden we bekroond tot 35e snelst groeiend bedrijf van Limburg.

Wat zijn Trends Gazellen? 

Elk bedrijf dat een grote groei kan realiseren o.b.v. hun toegevoegde waarde, personeelsbestand en cash-flow maakt kans op de nominatie van Trends Gazellen uit zijn provincie. 

Voor Q Jobs wilt dat zeggen dat we genomineerd zijn in de categorie middelgrote ondernemingen van Provincie Limburg. Als bedrijf zijn we een bron van energie en inspiratie voor al wie onderneemt in Limburg.

Dankjewel!

Op 19 april werden de Trends Gazellen 2023 opnieuw uitgereikt en Q Jobs is van alle 100 genomineerden in de categorie middelgrote ondernemingen het 35e snelst groeiende bedrijf voor de provinctie Limburg! In vergelijking met 2022 zijn we maar liefst 60 (!) plaatsen gestegen op deze ranglijst. Een mooie prestatie waar we met onze hele Q-Family trots op zijn.
 
Onze ambitie voor 2024? Om in de top 20 te geraken en daar gaan we voluit voor.
 

Dankzij ons gemotiveerd personeel, aangename samenwerkingen met klanten én een goed contact met de uitzendkrachten worden we opnieuw opgenomen in deze mooie nominatielijst.

trends gazellen 2023
Deel dit artikel: