bouwarbeiders

Q Jobs helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een duurzame job

Q Jobs zet zich als uitzendkantoor samen met Sherpa in om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt richting een duurzame job te begeleiden. Want dat is de kracht van Q Jobs: een job op maat vinden voor iedereen.

Sherpa is een partnerschap tussen 4 Limburgse inclusieve organisaties: BLM Genk, Arbeidskansen, LIV aan het werk en Alternatief. Deze organisaties begeleiden dagelijks werkzoekenden binnen verschillende kansengroepen om hen te (re)integreren in de reguliere economie.

Sherpa wilt de barrière naar de reguliere economie verkleinen voor werknemers vanuit kwetsbare doelgroepen. Denk hierbij o.a. aan kwetsbare jongeren, 55-plussers, langdurig werklozen en arbeidsinvaliden. De belangen van deze profielen blijven dan ook ten allen tijde centraal staan.

Om dit project vorm te geven, gaat Sherpa samenwerken met o.a. uitzendorganisatie Q Jobs. Q Jobs zal de werkzoekenden begeleiden naar de reguliere werkeconomie. Wij gaan bij onze klanten en prospecten op zoek naar een gepaste job voor de kandidaten en begeleiden hen doorheen het hele sollicitatieproces.

Onze taak eindigt niet als we deze kandidaten aan een goede job hebben geholpen: we blijven hen verder begeleiden en opvolgen in het traject, zodat ze naar een mogelijke vaste job kunnen evolueren. Zo creëren we jobs op maat voor iedereen!

Afgelopen week werd er door Sherpa (en de bijhorende partners) een jobbeurs georganiseerd in de Cegeka Arena van KRC Genk, waar Vlaams Minister van Werk, Jo Brouns, de aftrap gaf voor een succesvolle jobbeurs! Q Jobs was ook aanwezig en we ontmoetten alvast enkele interessante kandidaten waar we meteen mee aan de slag kunnen!

sherpa-phaedra

Ben jij nog op zoek naar een job op maat voor jou?

Dan zit je bij Q Jobs aan het juiste adres. 

Toon interessante jobs
Deel dit artikel: