collega's-vrije-tijd

Inspiratie voor leuke uitjes met jouw collega's in de zomer

De zomer staat weer voor de deur en heel wat collega’s zullen op een welverdiende vakantie vertrekken. Hierdoor voelt je werkplek misschien wat leger aan. Heb je nood aan wat Quality time met de collega’s? Organiseer dan samen een teambuildingactiviteit.

Voor de avonturiers

Zijn jullie een team dat snakt naar spanning, avontuur en mysterie?

Dan is een stadsspel of een escape room een leuk uitje voor onder de collega’s. Zeker in de zomer kan een groots stadsspel de harten van vele mensen bekoren. Tijdens zo’n cityspel moet je binnen een bepaalde tijd verschillende opdrachten uitvoeren en uiteindelijk de code kraken. Een cityspel kan je in verschillende steden organiseren en er zijn ook tal van thema’s rond. Van keuzegebrek is er dus geen sprake!

Voor de levensgenieters

Hoe kan je de zomer beter inluiden dan met een cocktail?

Ga daarom met je collega’s op cocktailworkshop en ontdek samen de wondere wereld van de (oh zo heerlijke) cocktails. Pro tip: niet elke collega drinkt graag alcohol. Voorzie daarom een workshop waarbij je ook alcoholvrije mocktails kunt maken.

Voor de creatievelingen

Of zijn jullie eerder een creatief team? Willen jullie creëren, bedenken, bezig zijn …?

Dan is een cursus pottendraaien misschien wel een leuk idee. Hier kan iedereen zijn eigen creativiteit in kwijt en kunnen we op het einde van de dag misschien toch nog eens goed lachen om welke creaties eruit zijn gekomen.

Voor de muzikanten

Zingen jullie altijd uit volle borst mee met de liedjes op de radio?

Dan is een cursus rappen of het maken van een lipdub jullie op het lijf geschreven. In een lipdub zing of playback je samen met je collega’s jullie favoriete liedjes en dit wordt dan opgenomen voor een videoclip. Hierbij wordt het lachen en plezier gegarandeerd. Samen met je collega’s kom je wat uit je comfortzone en kunnen jullie meezingen met jullie favoriete kantoor liedjes.

Voor de bezige bijen

Wil je toch wat met je collega’s op het werk doen tijdens de lunchpauze?

We’ve got you covered! Wat dacht je van een lekkere picknick of een wandeling om je hoofd even leeg te maken en te genieten van de natuur met je collega’s?

Deel dit artikel: