Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Over Q Jobs

Q JOBS - Brings Qualified People Together

Q Jobs is een uitzend- & selectiekantoor op maat gespecialiseerd in industrie, office, bouw en technische profielen. Eveneens zijn wij gespecialiseerd in ingenieurs, hogere profielen en kaderleden. Bij Q Jobs staat 'Quality' steeds centraal. Flexibele en klantgerichte aanpak vormt de basis van onze dienstverlening van Q Jobs.

Onze medewerkers bezitten een stevige kennis van rekrutering en hebben grondige technische bagage. Zo zorgen wij ervoor dat talent altijd op de juiste plaats terechtkomt. Kwaliteit, beloftes nakomen, duidelijke communicatie, flexibiliteit, persoonlijke relatie & betrouwbare band zijn de kernwaarden van ons bedrijf! Zo maken wij het ultieme & unieke verschil voor u!


De missie van Q Jobs

Gespecialiseerde en technisch geschoolde recruiters zorgen ervoor dat talent op de juiste plaats terechtkomt. En dit met een persoonlijke en resultaatgerichte methode waarbij Quality steeds centraal staat.


De geschiedenis van Q Jobs

Q Jobs werd in 2003 opgericht als uitzend- en selectiekantoor gespecialiseerd in de bouwsector. Q Jobs heeft een permanente groei gekend en zich verder gespecialiseerd in bouw- en technische profielen. De oprichtster Tessy Damen stelde vast dat bedrijven nood hadden aan een HR-specialist voor het rekruteren van personeel met een sterke technische achtergrond om de vacatures voor knelpuntberoepen in te vullen. Flexibele en klantgericht aanpak vormt de basis van onze dienstverlening. Sinds de opstart richt Q Jobs zich met succes op de markt van productiebedrijven, KMO’s, bouwbedrijven en studieburelen.Q Jobs is lid van Federgon

Q Jobs is lid van de beroepsfederatie Federgon en ondertekende er het kwaliteitscharter. Dit charter werd opgesteld met het oog op de bevordering van de kwaliteit van de dienstverlening binnen werving & selectie. Federgon spoort zijn leden aan om de ethische en deontologische codes na te leven op het gebied van ethisch ondernemen, het inzetten van deskundige medewerkers, de kwalitatieve omgang met klanten en kandidaten, de vertrouwelijkheid van gegevens, enz.
Q Jobs is in het bezit van het VCU-certificaat

Q Jobs is trotse houder van het VCU Certificaat, een kwaliteitssysteem dat gebaseerd is op de principes van VCA. Jaarlijks vindt er een externe audit plaats, waardoor we deze kwalitatieve dienstverlening en bijstand kunnen blijven aanbieden. Deze certificatie is uitgewerkt om te garanderen dat werknemers en uitzendkrachten, die werkzaamheden uitvoeren met of onder verhoogd risico, begeleid worden naar een veilige en gezonde tewerkstelling.

 http://www.vca.nl/voor-uitzendorganisaties/wat-is-vcu.aspxWat betekent VCU ?

Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties
VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. Het is een procedure voor de certificering van het VG-beheersysteem.Voor wie ?

VCU-certificatie is bedoeld voor bedrijven die personeel uitzenden naar VCA-gecertificeerde bedrijven. Die bedrijven voeren werkzaamheden uit met een verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. VCU-certificatie kan gevraagd worden voor uitzendpersoneel in de volgende branches:
  •             Werktuigbouwkunde
  •             Elektrotechniek en procesbesturing
  •             Bouwkunde
  •             Civiele techniek
  •             Overige technische diensten, zoals isolatie, steigerbouw, industrieel
  •             reinigen, stralen/conserveren/schilderen, transport, inspectie, etc.Erkenningen van Q Jobs
  •     VG Vlaanderen: VG 881- VG1555
  •     VG Wallonië: W.INT 546 - W.INTC 009 B- 00197-405-20121106
  •     VG Brussel: B- 00197-405-20121106 B-00153-406-20121025