samenwerking-bedrijven

Q Jobs als sparring partner van onze klant Windocare

Als HR-partner onze klanten van A tot Z ontzorgen, wat betekent dat nu concreet? Wat doen we bij Q Jobs om onze klanten de juiste HR-service te bieden? Wij vroegen het aan Jeroen Reijnen, zaakvoerder van Windocare.

We beginnen bij het begin: wat doet Windocare?

“Windocare doet het onderhoud, de herstellingen en de afwerking van ramen en deuren. Vooral het herstellen van ramen en deuren bij particulieren is onze core business. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe servicehelden die graag de handen uit de mouwen steken en bij ons team willen komen werken.”

En Q Jobs helpt je graag in die zoektocht naar nieuw talent. Hoe ben je eigenlijk bij ons terecht gekomen?

“Als start-up waren wij op zoek naar een interne en externe HR-partner en via mijn netwerk ben ik met Q Jobs in contact gekomen. Ik vind het heel belangrijk dat onze HR-partner mee is met onze visie op lange termijn. Kandidaten voorstellen kan iedereen, maar met Q Jobs hebben wij een sparring partner gevonden die perfect weet wat onze bedrijfscultuur is en welke verwachtingen wij hebben voor onze nieuwe medewerkers.

We weten dat we snel de juiste mensen moeten vinden en dat the war for talent onomkeerbaar is. Q Jobs geeft snel een antwoord op onze vragen en kan de verschillende profielen die wij nodig hebben heel snel aanleveren. Die doorloopsnelheid is voor ons cruciaal.”

“Kandidaten voorstellen kan iedereen, maar met Q Jobs hebben wij een sparring partner gevonden die weet welke verwachtingen wij hebben voor onze nieuwe medewerkers.”

Wat onderscheidt Q Jobs van andere HR-partners?

Q Jobs gaat verder dan het klassieke interim bureau. We hebben een vrij strikte selectie nodig voor onze nieuwe servicehelden omdat wij enkel herstellingen uitvoeren. Onze collega’s komen bij particulieren thuis en moeten met respect en vakmanschap deze herstellingen kunnen uitvoeren.

Q Jobs doet eerst een strenge voorselectie voor ons. Zodra wij met een kandidaat gesproken hebben komt er een testdag die eventueel opgevolgd wordt door een opstart met interim contract en uiteindelijk een vast contract. Hierin wordt alles vakkundig gecoördineerd door Q Jobs.

We hebben samen met Q Jobs ook enkele video’s gemaakt in onze zoektocht naar het juiste personeel. In één video stellen we Windocare als werkgever voor en in een andere video laten we een werknemer aan het woord. We zetten die video’s ook in onze campagnes in om nieuw personeel te vinden.”

Hoe zie je onze samenwerking verder evolueren?

“Naast onze exclusieve samenwerking met Q Jobs, gaan we ook een beroep doen op Q Select, de werving en selectie-afdeling van Q Jobs. We zijn al een tijdje op zoek naar een aantal specifieke technische profielen en hopen dat we via Q Select de juiste match gaan vinden.”

Wij zijn er alvast van overtuigd dat onze consultants van Q Select ook voor Windocare de perfecte match gaan vinden!

Geïnteresseerd in een samenwerking met Q Jobs?

Ben je als bedrijf ook op zoek naar een HR-partner die the extra mile gaat voor jou? Een uitzendkantoor dat je op meerdere vlakken kan ondersteunen? Dat jou die ene geschikte kandidaat kan voorstellen?

Bij Q Jobs begeleiden we bedrijven in elk onderdeel van het HR-proces: de instroom via binnenlandse en internationale rekrutering, payroll, training en preventie. Onze kracht is een job op maat voor iedereen.

Onze collega’s helpen je alvast graag verder en komen met plezier lans voor een kennismakingsgesprek.

Onze kantoren

Vind hier jouw dichtstbijzijnde kantoor van Q Jobs en neem contact op met onze collega's. 

Vind je Q-kantoor
Deel dit artikel: