Ja ik ben op zoek naar een job als chauffeur

Vul onderstaand formulier zo goed mogelijk in en wij zoeken naar jobs als chauffeur voor jou.

Toch liever een andere job dan chauffeur? Laat je voorkeuren weten in onderstaand formulier en onze collega's gaan aan de slag voor jou. 

Upload een CV in een van volgende formaten: .pdf, .doc, .docx.
Ik ben op zoek naar
Ik wil graag werken met deze werktijden:
Ik geef de voorkeur aan:
Ik ben op zoek naar een job in:

Jobs als chauffeur

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als chauffeur? Bij Q Jobs zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren chauffeurs voor verschillende posities.

Of je nu een ervaren vrachtwagenchauffeur bent of net je rijbewijs hebt behaald en op zoek bent naar je eerste job als chauffeur, wij hebben verschillende interessante vacatures beschikbaar. Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig en op tijd vervoeren van goederen en materialen van de ene locatie naar de andere.

Je moet de juiste rijbewijzen hebben, ongeacht of je in een bestelwagen of vrachtwagen rijdt. Het is ook belangrijk dat je goede rijvaardigheden hebt. Je moet kennis hebben van de verkeersregels. Tenslotte is een sterke werkethiek noodzakelijk. Als chauffeur kun je rekenen op flexibele werktijden, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar een fulltime baan of een parttime job, we hebben verschillende mogelijkheden beschikbaar die passen bij jouw wensen en beschikbaarheid. Onze recruiters zijn gespecialiseerd in het matchen van de juiste kandidaat met de juiste baan, en staan klaar om je te helpen bij elke stap van het sollicitatieproces.

We werken samen met verschillende bedrijven in diverse sectoren, zoals logistiek, distributie en bouw, en bieden we regelmatig nieuwe kansen voor chauffeurs.

Als je geïnteresseerd bent in een baan als chauffeur, bekijk dan nu ons aanbod.

Chauffeur C(E) achter het stuur van een vrachtwagen

Bekijk hier alvast ons aanbod van jobs als chauffeur.

Jobs als chauffeur