Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Onze diensten

Uitzendarbeid
 

Q Jobs biedt uitzendarbeid aan met optie op een vast contract in het segment industrie, office en construct. Door onze gedreven en getalenteerde medewerkers zoeken wij voor u altijd de job die bij u past. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke relatie, zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. 'Quality' staat centraal binnen Q Jobs , hierdoor streven wij altijd naar de ideale combinatie tussen het bedrijf en de kandidaat.
 
Selectie

Sinds begin januari 2016 hebben wij een nieuwe cel opgestart binnen Q Jobs, namelijk Q Select. Onze Q Select consulenten zijn gespecialiseerd in ingenieurs, hogere (technische) profielen en kaderleden. Door de opstart van Q Select met consulenten die gespecialiseerd zijn in hogere profielen en uitsluitend bezig zijn met werving en selectie, geeft ons dit de grote opportuniteit om net dat stapje verder te gaan. Q Select kijkt niet enkel naar de bekwaamheden en kennis van de kandidaat, maar neemt eveneens de persoonlijkheid, gedrevenheid en ambitie van de kandidaat in acht.

 
HR Consultancy

Naar bedrijven toe zijn wij een professionele HR-partner. Wij bieden ondersteuning op diverse HR-domeinen, zoals onder andere rekrutering, tijdelijke tewerkstelling, outplacement- en loopbaanbegeleiding, assessments en competentiemanagement.