Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Onze aanpak

U bent op zoek naar medewerkers voor uw bedrijf? Voor tijdelijk werk of voor een job met uitzicht op een contract van onbepaalde duur na een interimperiode? Dan wilt u uiteraard de juiste persoon op de juiste plaats, de vrouw of man die binnen uw bedrijf voor een echte meerwaarde zorgt. Q Jobs zorgt voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf.


Q Jobs brengt elke geschikte kandidaat naar de job en het bedrijf die het best bij hem passen. Onze werkwijze?

Via een kennismakingsgesprek leren wij uw onderneming en uw bedrijfscultuur kennen. We maken een grondige analyse van de functie en de toekomstige werkomgeving van de kandidaat. Samen met u stellen wij een functieprofiel op van de medewerker die u zoekt.

Via onze eigen database en diverse wervingsacties rekruteren wij mogelijke kandidaten. Aan de hand van diepgaande interviews, testen en referentiechecks selecteren wij voor u de ideale kandidaten op basis van het principe ‘kennen, kunnen, willen en passen’. Want vanzelfsprekend zoeken we de kandidaat met de juiste competenties, maar daarnaast moet hij ook bewust kiezen voor de job en perfect passen binnen uw bedrijfscultuur.

Bent u tevreden met de voorgestelde kandidaat en mag hij starten? Dan brengt Q Jobs alles administratief in orde. Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle opvolging vanaf de aangifte bij de RSZ en het afsluiten van een verzekering bij arbeidsongevallen tot de uitbetaling van het loon.