Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Werken bij Q Jobs


Door de groei die we de laatste jaren kenden, zoeken we continu naar enthousiaste en commerciële recruiters ter versterking van onze kantoren. Heb je ervaring in de uitzendsector of zoek je een nieuwe uitdaging als payroll consulent(e) dan bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn binnen onze organisatie.

Je komt terecht in een cultuur waar je kan zeggen wat je denkt: tegen je directe collega’s én tegen de directie. Q Jobs volgt je ambities, staat open voor je ideeën en we besteden veel aandacht aan je persoonlijke groei.

Heb je interesse om deel uit te maken van het Q Jobs team? Dan kan je je cv en motivatiebrief mailen naar Caroline@qjobs.be 

 
Interne waarden bij Q Jobs

Wij bij Q Jobs hechten veel belang aan onze werknemers en dus eveneens aan onze interne waarden. Belangrijk binnen Q Jobs is het investeren in onze werknemers en we vinden het daarom van cruciaal belang om onze werknemers voldoende vrijheid te geven zodat ze zich op hun eigen manier kunnen ontplooien in ons bedrijf.

Collegialiteit en respect staan hoog in ons vaandel. Betrokkenheid en waardering naar onze werknemers toe vinden wij bij Q Jobs essentieel, want voor ons zijn onze werknemers de drive en de spirit van ons bedrijf!

  

Vacatures Q Jobs:

Commercieel consulent(e) / Recruiter regio Bilzen (M/V) 

Commercieel consulent(e) / Recruiter regio Maasmechelen (M/V) 

Commercieel consulent(e) / Recruiter regio Brugge (M/V) 

Commercieel consulent(e) / Recruiter regio Dendermonde (M/V) 

Commercieel consulent(e) / Recruiter regio Antwerpen (M/V)