Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Over Q Select

                                    

Q Select is een onderdeel van Q Jobs. Wij zijn gespecialiseerd in ingenieurs, hogere (technische) profielen en kaderleden. De focus bij Q Select ligt op het aanbieden van een vaste job en niet op tijdelijke interim opdrachten. De consulenten hebben kennis van zaken en streven naar een perfecte match tussen kandidaat en bedrijf, maar Q Select gaat net dat stapje verder. Naast kennis en ervaring wordt er eveneens gekeken naar persoonlijkheid, ambitie en gedrevenheid van de kandidaten. Kortom, de perfecte kandidaat vinden is prioriteit.
Missie

Q Select gaat uit van een persoonlijke aanpak, door onze specialisatie in ingenieurs en hogere profielen werven wij zeer gericht de juiste profielen aan. Zo trachten wij iedere keer opnieuw te zorgen voor een win-win situatie voor de klant en kandidaat. Q Select garandeert een toegevoegde waarde te bieden voor grote ondernemingen en KMO's in hun zoektocht.

Visie

De arbeidsmarkt verandert voortdurend. Q Select speelt hierop in door zich voor te bereiden op de moeilijke periodes waarin er een tekort is aan technisch en hoger geschoold talent. Hiervoor maken zij gebruik van hun uitgebreide kennis en ervaring. Naast de zoektocht in onze regio willen we in de toekomst eveneens nationaal uitbreiden om zoveel mogelijk bedrijven hierin bij te staan.


Wij werken over heel de regio Vlaanderen vanuit ons kantoor te Dendermonde, gelegen op de Wissenstraat 17.

Kom zeker ook eens een kijkje nemen op één van onze volgende pagina's.