Log in
Registreren
BRINGS QUALIFIED PEOPLE TOGETHER
Zoek in onze
1 803 JOBS
Zoek
Onze diensten

Uitzendarbeid

 

Q Jobs biedt uitzendarbeid aan met optie op een vast contract in de sector industrie, office en construct. Door onze gedreven en getalenteerde medewerkers zoeken wij voor u altijd de job die bij u past. Wij hechten veel belang aan een persoonlijke relatie, zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. 'Quality' staat centraal binnen Q Jobs, hierdoor streven wij altijd naar de ideale combinatie tussen het bedrijf en de kandidaat.


 
Selectie

Sinds begin januari 2016 hebben wij binnen Q Jobs een nieuwe cel opgericht, namelijk Q Select. Onze Q Select consulenten zijn gespecialiseerd in ingenieurs, hogere (technische) profielen en kaderleden. Door de opstart van Q Select met consulenten die gespecialiseerd zijn in hogere profielen en uitsluitend bezig zijn met werving en selectie, geeft ons dit het grote voordeel om net dat stapje verder te gaan. Q Select kijkt niet enkel naar de bekwaamheden en kennis van de kandidaat, maar neemt eveneens de persoonlijkheid, gedrevenheid en ambitie van de kandidaat in acht.Payroll

Q Jobs biedt  eveneens Payroll aan. Zo kan u zelf uw werving en selectie doen, maar ontzorgen wij u van de juridische en administratieve verplichtingen die hier aan te pas komen.


 
HR Consultancy

Naar bedrijven toe zijn wij een professionele HR-partner. Wij bieden ondersteuning op diverse HR-domeinen, zoals onder andere rekrutering, tijdelijke tewerkstelling, outplacement- en loopbaanbegeleiding, assessments en competentiemanagement.